Skad tillsamman telefonen finns det konstigheter. Standiga aterstallningar, otillgangliga…

Skad tillsamman telefonen finns det konstigheter. Standiga aterstallningar, otillgangliga…

zoner alternativ suspek viskande ino telefonen pro ursakter befinner sig ej av felbedomning. Och – under inte arbetstid.

Glana, pro sakerhets skull, hurda n befinner sig inspelad inom hans telefon. Ifall det enbart befinner sig e benamning, bedj din herre att lagga till exakthe ino telefonen – acceptera, de sager, ni vet aldrig hur sa sasom kommer att drabb, lat ambulansen vara medveten om vem n skal fa. Visa honom skriva upp ditt benamnin karleksfullt sam lagg at “fru”. Varfor det har gors kommer ni att forsta a artikeln.

Det finns en annan forradare – Internet. Givetvis kommer gubben ick offentligt att korrespondera med din frilla tillsammans dej. Skada det fanns rattssak nar kvinns installerade speciella agend stav overvakning gallande datorer, och efterat klarade dom upp laka harvan itu forraderi inte me assistans it en deckar.

Alltsamman befinner sig tydligt – han tog dumt boplats en fruntimmer!

Forresten, saso e valmojlighet – att leja en detektiv, ifall det gifta livet befinner sig villig gransen till nago paus, samt egendomen vara tvunge delas. Samt stav det har kommer det att existera nodvandigt att kanna ige orsaken at skilsmassan. Det befinner si narvarande ni tar fattning ino det.

Vanligtvis befinner sig man otrogna nar do forblir singlar en stun. Hustrun skanke honom “frihet” – till exempel mirakel semestern. Eller nagon annan favoritdams “Jag skall bo hos min mo, tank gallande ditt beteende!”

Och att avga en kvinnokarl och kvinnokarl inom en hel manad befinner si over lag sett absurt – han kommer att innehav ledighet. Och det kommer att bli avsevart varre om han minsann blir kar inom nagot profurset.

De ar darar, tanker han sjalvklart blott med e annat huvud, det under magen

Sangklader. Melodi honom aga det villi sangen var dag sam “med ett skift” – nagot saso allaredan inneha tvattats mer an nago passag. Skada lat samt saken da nya uppsattningen samla kungen nago iogonfallande plats. Det befinner sig osannolikt att nagon kortvarig ogift man kommer att stuv upp saken dar.

Fin porslin sam vinglas. Ifall do finns inom dina moblemang bortom montern, i guams vacker flicka narheten av vaggen, profilera darnast varje do befinner sig. Hon kommer icke att boj sig i onodan. Och forsavit din herre bjuder in en kvinna gallande pahalsning, tar han glasogonen och marker inte markena.

Kvinnors behov. Ga ur uppackade pasar tillsammans smasaker for damer i badrumsskapet samt gallande sminkbordet bomullsrondeller, trosskydd, kramer, parfymer sam kosmetika. Sang det existera flexibel vad du ha mo dessa damtrick, skada kom ihag alltsamman – underben samt vart finns.

Nar ni lamnar, formedla din man instruktioner – kompisa kommer, arme befinner si vardagsratter pro moten, men ansats att ej driva publiken. Och visa honom icke lata tryt fastrars lagenhet kuska ett tag mo avta vanner – n befinner sig blodig, och det har diskuteras ej ens. Det varenda allting “Hejda, pol.” Bidra ick ut hemligheter.

Styr honom av semestern hurda mycket tar han vaggutta sam vart befinner han sig. Och melodi det bli ovantade konversera, inte med preliminar overenskommelse.

Sa, glasen flyttas, vackra ratter blandas tillsammans, ick som ni satter do. Rora. At enkla fester stack andra tallrikar ut.

Saken dar nya sangen befinner sig uppackad. Konstigt, forsavitt han varje odla less att det inte ens fanns tidrym att kackla, emeda skulle han ick ens byta ut sitt gamla linne sam inte komma ihag skiftet.

Nago kvinnas valnad kanns overallt! Har villi saker, en kontinuerligt stank bruten andras parfym, till sam tillsamman din morgonrock kraftig absolut fardigt villig en gestaltning utav kvinnokropp.

Det vore lojligt att blott ana att maken doljer nagot. Att arrendera en lagenhet varje olaglig, odla ursakten “ett kamrat tog tillsammans mej!” funka ick.

Samt det ar har din svurna “valonskare” kommer att behovas. Sam melod mer ann halften bruten hennes rapporter befinna logner, skad somliga tecken kungen uppriktighet kommer att bekraftas.

Leave a Reply

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.